موسسه خیریه بهنام دهش پور؛ کمک به بیماران سرطانی

۹ ویژگی لینک خوب برای فروش اینترنتی

9 ویژگی لینک خوب برای کسب درآمداگر به عنوان یک وب مستر قصد کسب درآمد از اینترنت را دارید، باید توجه داشته باشید که لینکهای موجود در میان مطالب شما یکی از بهترین جاها برای فروش کالا/سرویس شما و در نتیجه کسب درآمد هستند. در این مقاله با ۹ ویژگی متمایز کننده ی یک لینک خوب آشنا می شویم.

 

۱. رنگ لینک

برای لینکها از رنگهایی متفاوت با رنگ متن استفاده کنید. با این کار تشخیص لینک برای بازدیدکننده آسان تر خواهد شد. دقت داشته باشید وقتی برای صفحه خود از الگوهایی رنگی استفاده می کنید، این موضوع (استفاده از رنگهای مختلف برای لینکها) اهمیتی دوچندان می یابد.

 

۲. ویژگی جهانی لینک

underline کردن، همچنان نشانه جهانی لینک است. استفاده از این روش یعنی underline کردن، درست مثل این است که با فریاد، به بازدیدکننده ی سایت، محل لینک را نشان دهیم. البته برای جلوگیری از گمراهی بازدیدکننده، بهتر است از underline کردن در سایر کلمات متن استفاده نکنیم هرچند میتوان لینک را با رنگ متفاوت از متن به همراه underline، مشخص نمود.

 

۳. مرئی بودن لینک

همه لینکهای درون سایت و متن را مرئی کنید. هرگز از اسکریپت برای نمایش لینک استفاده نکنید، چرا که بازدیدکنندگانی که نمایش اسکریپت را در مرورگر خود غیرفعال کرده باشند، قادر به مشاهده لینکها نخواهند بود.

 

۴. لینک متنی

بر کسی پوشیده نیست که لینکهای متنی نسبت به لینکهای تصویری (عکسهای لینکدار)، کلیک بیشتری دریافت می کنند پس از این نوع لینکها استفاده کنید. دلیل آن هم نادیده گرفته شدن بیشتر و بیشتر تبلیغات تصویری است!

البته مزیت دیگر لینکهای متنی نسبت به لینکهای تصویری، که در ایران به وضوح مشاهده می شود، این است که لینکهای متنی باعث پایین آمدن سرعت لود شدن صفحه نمی شوند که با توجه به سرعت پایین اینترنت در ایران، مزیت بسیار بزرگی نسبت به لینکهای تصویری به شمار می رود. این مورد را حتماً مد نظر داشته باشید.

 

۵. جایگاه

لینکهای مهم را در ابتدای متن قرار دهید.

 

۶. فونت و سایز

برای آسان کردن مشاهده لینک، از فونت و سایزی استفاده کنید که بازدیدکننده به راحتی بتواند آن را ببیند.

 

۷. لینکهای تصویری

منظور، عکسهای لینک دار است. اگر از این روش استفاده می کنید، حتماً برای لینک یک عنوان هم تعریف کنید تا وقتی بازدیدکننده، نشان گر موس خود را روی عکس می برد، متوجه شود که عکس لینک دار است. البته برچسب آلت عکس هم فراموش نشود.

 

۸. تست کنید

برای هر لینک، از فونتها و رنگها و استایلهای مختلف استفاده کنید. همینطور آن را در جاهای مختلف در صفحه قرار دهید. ببینید در هر حالت، چه میزان کلیک دریافت می شود. همیشه بهترین حالت با آنچه فکر میکنید، یکسان نیست.

 

۹. چشمهای زنده

از دوستان و/یا اعضای خانواده خود بخواهید تا سایت شما را ببینند. کلیکها و دیده های آنها برای شما اطلاعات با ارزشی به ارمغان خواهد آورد. با این وسیله، خواهید توانست نشانه هایی از رفتار سایر بازدیدکنندگان در سایت خود، بیابید.

 

۴ دیدگاه

  1. سلام آقای مهندس من تو سیستم همکاری در فروش فعالیت میکنم اونم از سایت شما یاد گرفتم
    حالا چیکار کنم که هم زود فروش داشته باشم هم پوسانتم زیاد بشه آیا امکان این هست که من ماهی ۳۰۰ تومن درآمد داشته باشم.وبرای اینکه ۳۰۰ تومن درآمد داشته باشم چیکارا باید بکنم .
    و اگه نشه درآمد کنم دنبال چجور فعالیتی باشم ؟
    ممنون میشم راهنمایی های لازم رو بکنید.
    باتشکر فراوان از شما

    پاسخ
    • وقتتون بخیر
      من با سیستمهای ایرانی مدتهاست همکاری نمیکنم.
      کلا باید به عرض برسونم که عجله کردن جواب نمیده و باید صبور باشید و برای درست کار کردن هم نیاز به عرضه محتوای مناسب به یوزر دارید تا در کنار محتوا بتونید تبلیغ خوبی کنید و فروش داشته باشید. روشهای مختلف ایجاد مزاحمت برای یوزر میتونه برای مدت کوتاهی بهتون جواب بده ولی اصلاً نمیتونه ادامه دار باشه.
      براتون آرزوی موفقیت و شادکامی میکنم.

      پاسخ
  2. با عرض سلام و خسته نباشید…من از سایت شما خیلی چیزها یاد گرفتم. و اینکه چقدر راحت و بدون هزینه میتونم برای کالام تبلیغ کنم.واقعا ازتون ممنونم..موفق باشید ان شاءالله

    پاسخ
    • باعث افتخار من هست که مطالبم بهتون کمک کرده.
      منم براتون آرزوی موفقیت میکنم.

      پاسخ

دیدگاه شما چیست ؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

اگر کسی به دیدگاه من پاسخ داد، از طریق ایمیل به من اطلاع دهید!