موسسه خیریه بهنام دهش پور؛ کمک به بیماران سرطانی

اشتباهات رایج در کسب و کار اینترنتی

اشتباهات رایج در کسب و کار اینترنتی

این مطلب توسط جناب آقای جاوید گرشاسبی از مجموعه همیار وب ارسال شده است. آنچه مطالعه میفرمایید تماماً توسط ایشان نوشته شده و بهروز مهندس زاده به هیچ وجه آنها را تأیید یا رد نمیکند. این مطلب به درخواست نویسنده به صورت رایگان در ۸۴edu.net منتشر شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک درج شده در انتهای متن مراجعه بفرمایید:

اشتباهاتی که در کسب و کار اینترنتی وجود دارد ممکن است به بیزینس آنلاین شما آسیب برساند. حتی در بعضی مواقع ممکن است همین اشتباهات، آن را با شکست مواجه کند. در این مقاله قصد دارم تعدادی از اشتباهات مهلک که باعث نابودی کسب و کار اینترنتی شما می شوند را عنوان کنم و در مورد آن ها توضیحاتی خدمتتون عرض کنم.

 

۱. عدم جمع آوری اطلاعات کاربران سایت

متاسفانه خیلی از مدیران کسب و کارهای اینترنتی هستند که هیچ اطلاعاتی را از بازدیدکنندگان و حتی مشتریان خود ندارند. ممکن است بخواهند پیشنهادهایی را به آن ها بدهند ولی برایشان امکان پذیر نیست. بهترین راه دریافت اطلاعات مشتریان و کاربران سایت دریافت ایمیل و شماره موبایل آن هاست. برای این کار می توانید از باکس عضویت در خبرنامه استفاده کنید یا موارد حرفه ای تر مثل انواع صفحات فرود که می توانید در سایت خود تعبیه کنید.

در دریافت اطلاعات کاربران باید به این نکته توجه کنید که اطلاعات بیش از حد که باعث عدم اعتماد کاربر به شما شود را درخواست نکنید. به نظر من همان ایمیل کافی است. توسط ایمیل می توانید رابطه ی خیلی خوب و صمیمانه ای را با کاربران خود برقرار کنید و پیشنهادهای ویژه خود را به راحتی به آن ها دهید.

۲. عدم استفاده صحیح از شبکه های اجتماعی

استفاده صحیح از شبکه های اجتماعی در کسب و کار اینترنتی میتواند به جذب مشتری بیشتر کمک به سزایی کند. نداشتن استراتژی بازاریابی در شبکه های اجتماعی از رایج ترین اشتباهات هر کسب و کار اینترنتی است. بعضی از افراد فکر می کنند فقط داشتن حساب کاربری با نام برند خود در شبکه های اجتماعی مختلف کافی است. ولی باید بدانید که برای بازاریابی در شبکه های اجتماعی باید برنامه ریزی دقیق داشته باشید و با یک برنامه ریزی دقیق سعی کنید مشتریان بالقوه خود را به سایت بکشانید و آن ها را به مشتریان وفادار تبدیل کنید.

بعضی ها با این اشتباه که هر مطلب را که در سایت خود منتشر می کنند باید دقیقا همان را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارند فعالیت خود را در شبکه های اجتماعی ادامه می دهند. سعی کنید از عنوان های دیگری برای اشتراک مطالب سایت خود در شبکه های اجتماعی استفاده کنید. انتشار مطالبی که در سایت خود وجود ندارد و فقط مختص دنبال کنندگان خود در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام تهیه کرده اید کمک بسیاری به افزایش ترافیک سایت شما  می کند.

 

۳. عدم بهینه سازی سایت برای گوگل

کسب و کارهایی هستند که معتبر بوده و قدمت چند ساله دارند ولی بنا به دلایلی در گوگل به خوبی دیده نمی شوند و ممکن است در نتایج گوگل جایگاه خوبی نداشته باشند. بهینه سازی کردن سایت برای گوگل از مواردی است که بعضی از افراد به آن هیچ اهمیتی نمی دهند. دیده نشدن در گوگل ممکن است از اعتبار کسب و کار اینترنتی شما کم کند. سعی کنید وب سایت خود را به بهترین نحو برای گوگل بهینه کنید تا با جست و جوی کلمات مرتبط با کسب و کار شما، سایت به خوبی در نتایج جستجوی گوگل دیده شود.

همچنین با بهینه سازی سایت برای گوگل می توانید ورودی سایت خود را به صورت قابل توجهی افزایش بدهید. انتشار محتوای اختصاصی، بهینه سازی تصاویر، افزایش سرعت سایت، دریافت بک لینک های با کیفیت می تواند به بهینه سازی سایت شما برای گوگل کمک بسیاری کند.
سعی کنید حتما روی سئو و بهینه سازی سایت خود وقت بگذارید چون با این کار هم جایگاه خوبی در گوگل دارید و هم ترافیک سایت بالا می رود و در نتیجه منجر به افزایش مشتری و فروش محصولات شما می شود.

 

۴. عدم بهینه سازی سایت برای کاربران موبایلی

قبلا در مقاله ریسپانسیو یا واکنش گرا بودن سایت چه اهمیتی دارد؟ به اهمیت ریسپانسیو بودن سایت اشاره کردم. متاسفانه هنوز افرادی هستند که وب سایت خود را برای کاربران دیگر دستگاه ها مثل موبایل و تبلت بهینه نکرده اند و قصد این کار را هم ندارند. دوستانی که به واکنشگرا بودن سایت خود اهمیت نمی دهند و نمی خواهند سایت خود را برای کاربران موبایلی بهینه کنند باید بدانند که به زودی اعتبارشان را در گوگل از دست خواهند داد. گوگل به سایت هایی که ریسپانسیو نیستند هشدار داده است که باید هرچه سریع تر سایت خود را برای کاربران موبایلی کاربر پسند کنید در غیر این صورت ممکن است از نتایج گوگل حذف شوید.

با افزایش کاربران موبایلی سایت هایی که ریسپانسیو نیستند تعدادی از کاربران خود را از دست می دهند. به خاطر اینکه کاربران علاقه ای به دیدن سایت هایی که ریسپانسیو نیستند ندارند.

 

۵. عدم مراقبت از اطلاعات کسب و کار خود

تصور کنید مجموعه آموزشی را به صورت تصویری در چندین قسمت تهیه کرده اید و برای تولید این مجموعه آموزشی یک ماه وقت گذاشته اید. ممکن است این مجموعه آموزش را فقط درون یکی از درایو های سیستم خود ذخیره کرده باشید و هنوز روی سایت خود آپلود و منتشرش نکرده اید. اگر برای سیستم شما مشکلی پیش آید و به هر دلیلی تنوانید به اطلاعات آن دسترسی داشته باشید چه اتفاقی می افتد؟ آیا به این فکر کرده اید که ممکن است روزی اطلاعات سیستم خود را برای همیشه از دست دهید؟ حتی فکر کردن به این موضوع هم آزار دهنده است.

بک آپ نگرفتن از اطلاعات کسب و کار می تواند آسب جدی به آن بزند. سعی کنید همیشه اطلاعات کسب و کار خود مثل بک آپ کل سایت،تمام محتوای تولید شده (محتوای رایگان و محتوای پولی) برای کسب و کار خود، اطلاعات مشتریان و کاربران و هر اطلاعاتی که خودتان ارزشمند می دانید را جای دیگری مثل هارد اکسترنال یا فضای امنی روی اینترنت نگه داری کنید. زیرا ممکن است این اطلاعات مهم را روزی از دست بدهید.

 

۶. نداشتن صفحه درباره ما و تماس با ما

متاسفانه بسیاری از افراد به صفحه درباره ما و تماس با ما اهمیت نمی دهند. باید بدانید که برای کاربران و مشتریان شما مهم است که با چه شخص یا شرکتی ارتباط دارند، سعی کنید در صفحه درباره ما توضیحات کاملی درباره کسب و کار خود و خدماتی که ارائه می کند بدهید. ارتباط راحت و سریع با شما برای کاربران خیلی مهم است. همیشه سعی کنید راحت ترین راه ارتباطی را برای کاربرانتان فراهم کنید. پاسخگویی سریع به مشکلات و سوالات کاربران هم خیلی مهم است.

 

صحبت پایانی

موارد اشاره شده گوشه ای از اشتباهاتی است که افراد در کسب و کارهای اینترنتی خود مرتکب می شوند و با نادیده گرفتن همین موارد ممکن است بیزینس آنلاین خود را در معرض  شکست قرار دهند. سعی کنید تمام موارد گفته شده را رعایت کنید تا کسب و کار اینترنتی موفق و پرسودی داشته باشید.

 

منبع: همیار وب

۱۵ دیدگاه

  1. سلام جناب مهندس زاده عزیز ممنون بابت مطلب خوبتون من در کنار تمام روش هایی که مطرح کردید روش تبلیغات و برندسازی رو هم حس میکنم این روزها خیلی جا افتاده. قیمت ساخت تیزر تبلیغاتی و موشن گرافیک به قدری پایین اومده که هر کسب و کاری با یه ایده جذاب می تونه برای خودش یه تیزر تبلیغاتی تهیه کنه و اونو در فضای مجازی پخش کنه و بند خودش رو شکل بده. دوست دارم نظر شمارو هم در این خصوص بدونم.

    پاسخ
    • سلام. فرمایش شما کاملا متین اما دقیقا همین که همه میتونن به هر قیمتی برای خودشون تیزری تهیه کنن، مشکل بزرگی شده که خب خودش رو در کیفیتهای پایین و محتوای ضعیف نشون میده. و در نهایت نتیجه دقیقا خلاف چیزی میشه که باید میشده! در واقع مشکل همیشگی پابرجاست و اون هم بی برنامگی و صرفاً انجام دادن کاری به دلیل پایین بودن یا مناسب بودن قیمت هست.
      در مجموع اما شکی در تأثیرگذاری این سبک نیست.

      پاسخ
  2. ممنون از مطلبتون، نکات خیلی مهمی رو گفتید مخصوصا سئو، بهینه سازی تصاویر و سرعت سایت، همین طور ریسپانسیو بودن سایت که با توجه به زیاد شدن سرچ های موبایلی خیلی مهم تر از قبل شده.

    پاسخ
    • خواهش میکنم. این مطلب سالها پیش نوشته شده اما همچنان از اصول سئو به درستی یاد میکنه!

      پاسخ
  3. مقاله‌ی خیلی عالی بود خسته نباشید

    پاسخ
  4. مقاله بسیار مفید و کاملی بود. سپاسگذارم

    پاسخ
  5. سلام . خیلی ممنون که تجربیاتتون رو در اختیار ما میزارید

    پاسخ
  6. به نظر بنده بازاریابی اینترنتی با یک استراتژی خوب و هدفمند میتواند یک کسب و کار منفعل و غیرفعال را به یک کسب و کار پرسود تبدیل کند
    مطلب خوب و کاربردی بود
    موفق باشید دوست عزیز

    پاسخ
  7. ممنون از شما

    پاسخ
  8. سلام آقای مهندس زاده عزیز بابت انشار این مقالات ارزنده در حوزه کسب و کارهای اینترنتی از شما تشکر می کنم و امیدوارم پا بر جا و استوار در جاده موفقیت گام بردارید. شاد و پیروز باشید

    پاسخ
  9. افراد سخاوتمندی مثل شماست که باعث پیشرفت و ترقی انسانهای می‌شوند. ممنونم از مطلب بسیار خوبتون

    پاسخ
  10. جناب مهندس زاده ، این بار هم مثل همیشه مقاله عالی در سایت قرار داید.
    سپاسگزارم

    پاسخ
  11. سلام داداش دیگه انجمن پیدا نیستی ؟
    مطالب سایت هم دیر دیر ابدیت میکنی؟

    پاسخ
    • انجمن به هیچ وجه. راه وقتی کج میشه، باید برای اصلاحش تلاش کرد و وقتی تلاشت نباید به جایی برسه، بهتره از اون راه کلا بیای بیرون!
      آپدیت بلاگم هم به دلیل مشغله های کاری خیلی دیر به دیر انجام میشه یا شاید بهتره بگم انجام نمیشه!
      ممنون از حضورتون
      شاد و سربلند باشید.

      پاسخ
      • راه کج نشده عزیز بلکه رسیده به فروش و تبلیغ اسکریپت های قمار و شرط بندی آنلاین
        هیچ حرفی برای گفتن باقی نمونده
        هر جا هستی موفق باشی .دوست داریم

        پاسخ

دیدگاه شما چیست ؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

اگر کسی به دیدگاه من پاسخ داد، از طریق ایمیل به من اطلاع دهید!