موسسه خیریه بهنام دهش پور؛ کمک به بیماران سرطانی

راز click here

راز click here

تا بحال عبارت click here را در گوگل جستجو کرده اید؟ پیرو پست قبلی درباره on-page و off-page optimization به بررسی کیورد click here می پردازم که ماهیانه ۴۵۰۰۰۰ بار توسط کاربران گوگل سرچ می شود.

در زمان نوشتن این مقاله، با جستجوی click here در گوگل، رتبه یک در اختیار صفحه دانلود adobe reader بود. برای کیوردی با جستجوی ماهیانه ۴۵۰هزار بار و در میان ۶ میلیارد و ۵۳۰ میلیون نتیجه، رتبه عالی است:

برای مشاهده تصویر در اندازه واقعی، کلیک کنید

تصویر فوق به وضوح نشان میدهد که کیورد مذکور، چه وضعیتی دارد. اما نکته اصلی که دلیل ارسال این پست است. وارد رتبه یک نتایج جستجو یعنی لینک http://get.adobe.com/reader/ می شویم و به بررسی آن می پردازیم.

حتماً به خاطر دارید که سئو دو بخش on-page و off-page optimization داشت. برای گام نخست به سراغ on-page optimization میرویم:

  • در تایتل صفحه هدف، خبری از کیورد click here نیست: Adobe – Adobe Reader download.
  • در متا تگ description هم وجود ندارد: Download Adobe Reader to view, print and collaborate on PDF files.
  • تگ h1 هم فاقد عبارت click here است:Adobe Reader.
  • در متن و برچسبها هم اصلاً این کلمه به کار نرفته است.
  • در alt tag و تایتل عکس ها هم این کیورد وجود ندارد.
  • در URL صفحه هم این کلمه وجود ندارد!

همان طور که مشاهده می فرمایید با توجه به نکات مربوط به on-page optimization این صفحه اصلاً بهینه نیست که بخواهد رنکی داشته باشد حالا رتبه ۱ در میان ۶ میلیارد رقیب به جای خود!

اما اجازه بدهید off-page optimization را هم بررسی کنیم. ببینیم چند بک لینک به این صفحه وجود دارد. عبارت link:get.adobe.com/reader را در گوگل جستجو میکنیم: ۴۵۱۰۰ صفحه به get.adobe.com/reader لینک داده اند.

۱. نوع سایتهایی که لینک داده اند: از ۱۰ مورد نخست، ۶ مورد سایتهای با پسوند gov و بسیار معتبر هستند و در بین بقیه هم مثلاً سایت یونسکو به چشم میخورد.

۲. پیج رنک اولین صفحه ای که به get.adobe.com/reader لینک داده است، ۷ است. (http://www.dhs.gov/xopnbiz/recovery.shtm). پیج رنک دومین مورد (http://www.fema.gov/emergency/nims/RelatedDocuments.shtm) شش ۶ است. مورد سوم یعنی یکی از صفحات سایت یوسنکو دارای پیج رنک ۷  می باشد و مورد چهارم که http://oig.hhs.gov/oas/reports/region3/30900364.asp است، دارای پیج رنک ۷ است.

۳. تعداد صفحاتی که لینک داده اند (۴۵۱۰۰) را هم به یاد داشته باشید.

فکر میکنم همین مثال به تنهایی کافی است تا ارزش off-page optimization را روشن کند.

البته دقت داشته باشید وقتی اینطور میتوان عمل کرد که مثل adobe بزرگ بود و سرویسی ارائه کرد که همگان به آن نیاز دارند (pdf reader رایگان) و نباید انتظار داشته باشیم که بدون استفاده از on-page optimization بتوانیم به عنوان یک کارآفرین مستقل به جایگاهی مثل adobe برسیم.

۸ دیدگاه

  1. من رشته کارشناسی برق شبکه های انتقال و توزیع میخونم و دانشگاه آزادی هستم وبیکارم سرمایه هم ندارم لطف کنید که چه جوری بدون سرمایه شروع کنم و کسب و کار مناسبی شروع کنم و درآمد داشته باشم مرسی

    پاسخ
    • بدون سرمایه استارت زدن، یعنی در واقع بدون پول استارت زدن، نیاز به سرمایه های دیگه ای داره: زمان زیاد، انرژی زیاد و دانش کافی.
      در هر صورت برای استارت نیاز به پایگاهی برای متمرکز کردن فعالیتهاتون در محیط وب داریم. یعنی یک وب سایت مناسب.
      حالا که میفرمایید سرمایه ی مالی ندارید، لذا می بایست نسبت به فراگیری کار با سیستم مدیریت محتوا، مبانی سئو و اصول تبلیغات زمان بذارید و بعد با انرژی برای پیاده کردن آموخته ها اقدام بفرمایید.
      این مرحله نخست کار هست. در این مورد سئوالی دارید بفرمایید در خدمتتون هستم. البته از بخش آرشیو مقالات، ۴ مقاله ی “راه اندازی کسب و کار اینترنتی در ایران” رو مطالعه بفرمایید.
      بنده هم در خدمتتون خواهم بود.
      موفق باشید.

      پاسخ
  2. سلام من تو سایت gl bux عضوم میخوام بدونم چه طور میشه یه وبلاگ یا سایت برای کسب درآمد راه انداخت.لطفا به طور کامل یادم بدید

    پاسخ
      • بله.لطف کنید کامل راهنمایی ام کنید

        پاسخ
        • بهترین راهنمایی من برای شما این است که قید این سایتها را بزنید و وقت خود را هدر ندهید.
          جز عضو گیری و ادامه روند عضوگیری، راه دیگری برای فعالیت به صرفه در این سایتها وجود ندارد و البته همین عضوگیری و سوددهی نهایی آن هم منوط به معتبر بودن سایت است.
          بهتره فکر یه بیزینس واقعی باشید تا آرزوی پول درآوردن با کلیک!

          پاسخ
  3. سلام
    میشه اسم ابزار یا سایتی که باهاش بک لینک ها را به این دقت چک کردید بنویسید؟

    پاسخ
    • برای چک کردن بک لینکها، ابزار زیادی وجود داره. سایتهای بسیاری و البته ساده ترین راه:
      link:www.site.com
      عبارت فوق رو که به جای site.com دومین شما قرار میگیره، توی گوگل سرچ بزنید لیستی از لینکهای موجود به دومین مورد نظر به نمایش در خواهد آمد.

      اما ابزار دقیق تر، alexa هست. alexa.com/linksin/site.com میاد و لیست لینکهای موجود به یک سایت اعم از dofollow و nofollow رو نمایش میده فقط عیبش اینه که تنها ۱۰۰ مورد رو نشون میده. دقیق ترین ابزار همین الکسا هست.

      کلاً تا امروز من هیچ ابزاری نتونستم پیدا کنم که دقیقاً بک لینکهای یک صفحه وب رو نشون بده. همیشه تفاوت بین ابزارهای مختلف وجود داشته و داره.
      موفق باشید

      پاسخ

دیدگاه شما چیست ؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

اگر کسی به دیدگاه من پاسخ داد، از طریق ایمیل به من اطلاع دهید!